Remote projectverbinding

Altijd veilig verbonden met uw gebouw

Met onze Remote projectverbinding bent u altijd veilig verbonden met uw Priva gebouwinstallatie. Dankzij de Remote projectverbinding bedient u uw Priva gebouwinstallatie op afstand en wordt u automatisch op de hoogte gesteld van eventuele storingen.

Wat krijgt u?

  • Een veilige verbinding met uw gebouwinstallatie
  • Verbinding via vast- en/of 4G-netwerk
  • Afgestemd op uw Priva hardware-lijn
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Automatische storingsmelding per e-mail

Hoe werkt het?

Wij installeren en verbinden via een router uw Priva gebouwinstallatie met de gebruiksvriendelijke verbindingsapplicatie. Dat doen we via een vast- en/of 4G-netwerk: 100% veilig en zorgeloos. Vanaf dat moment kunt u uw gebouwinstallatie overal op afstand bedienen. Eventuele storingen ontvangt u automatisch per e-mail en kunt u direct aanpakken. Breid uw Remote projectverbinding uit met een van onze Quick Support bundels, dan heeft u altijd back-up van onze helpdesk.

Wat kost het?

Afhankelijk van uw Priva hardware-lijn zijn er verschillende configuraties mogelijk voor uw remote projectverbinding. Vraag hier een offerte aan of neem contact op met onze helpdesk.

We vertellen graag meer over hoe wij onze rol als servicepartner kunnen invullen voor het onderhouden en optimaliseren van uw Priva-gebouwinstallatie.

Dennis van der Pol

Dennis van der Pol

Technical Support & Sales

Edwin Stalvord

Edwin Stalvord

Manager Service & Onderhoud

Jarin Tempelman (Re3com)

Jarin Tempelman (Re3com)

Manager service & onderhoud